2013. november 9., szombat

X-faktor: Színvonal - ByTheWay - Bozsek Márk

Mint mindenki tudja, az X-faktor 4. évada elindult. Ezzel kapcsolatban szeretném kifejteni a véleményemet, illetve amiatt, ami tegnap este történt.

Ez a széria három új mentorral, illetve már egy régivel vette kezdetét. Név szerint: Geszti Péter (régi), Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Róbert.
Az idei zsűri elég szigorú szemmel válogatta meg a versenyzőit, bár Ők is juttattak be kevésbé jókat. Végül sikerült kiválasztaniuk (ha nagy kínok között is), a 12 általuk legjobbnak vélt énekest. A mentorházban mindenki kitett magáért és persze az előtte lévő időszakban is. A mentorok is azt mondták, hogy ez a legerősebb idény. Jó, lehet, hogy igazuk van, de amióta mennek az élő adások, azóta megint olyan érzésem van, mintha ezek az állítólag kiváló énekesek mennének lefelé a lejtőn. Valahogy nem énekelnek túl jól. Talán még az első 1-2 adásban mutattak valamit, de mostanra teljesen ellaposodtak. Most hogy bejutottak, már nem küzdenek, legalábbis látszólag nem. Talán azt hiszik, hogy ezek után már minden egyenesen fog menni? Hogy majd csak úgy maguktól tovább jutnak? Hát nem.. Nem fognak.. Ehhez a nézők segítsége is kell.
Apropó nézői segítség.. Itt van a ByTheWay. 4 srác, akiknek fantasztikus hangjuk van és fantasztikusan tehetségesek. Nemcsak együtt, hanem külön is. Több 10000 rajongójuk lehet, akik biztosak abban, hogy kedvencük tovább jut, így sokuk nem is szavaz rájuk. Mi ennek a következménye? Hát persze.. Hogy kiesnek. Hatalmas port kavart ez a történés a rajongók között, sőt felforgatta az egész médiát is. A hírekben napokig róluk beszéltek.

Sokk! Tegnap Bozsek Márk bejelentette, hogy kiszáll az X-faktorból, megadva ezzel egy második esélyt a ByTheWay-nek. Márk állítása szerint, már nem bírja tovább és azt is mondta, hogy nem a ByTheWay-nek kellett volna kiesnie, hanem neki. Minden tiszteletem ezért a kijelentéséért. De vajon csak ennyiről lenne szó? Az nem lehet, hogy attól félt, hogy nem tudja majd rendesen megállni a helyét énekesként? Vagy a színészi karrierje került veszélybe, vagy a főiskola (na jó, ezeket kétlem, hiszen akkor nyilván nem vállalta volna be a műsort)? Esetleg attól tartott, hogy csak azért tartják bent, mert híres? Nos, ezt lehet, hogy nem tudjuk meg, de egy dolog biztos. A ByTheWay visszatért és újra küzdhet a győzelemért, illetve először a továbbjutásért. Én személy szerint nagyon szorítok nekik, mert szerintem Ők azok akik igazán jó teljesítményt nyújtanak hétről hétre. Sajnos, mivel csapat, ezért sanszos, hogy nem jutnak el a döntőig, hiszen Ők mindig hamar kipotyognak. Na, de a remény hal meg utoljára!
Sok sikert a továbbiakban Márk és Hajrá ByTheWay!! :))
Angel (:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése